5 NEZVYČAJNÝCH SPÔSOBOV VYUŽITIA DLAŽDÍC

Skončila sa renovácia, položili ste vašu vysnívanú dlažbu a zostalo vám pár dlaždíc nazvyš? Takáto situácia sa môže stať aj pri najdokonalejšom meraní. Je vám to ľúto ich vyhodiť? Nezúfajte! Vďaka univerzálnemu tvaru, pevnosti a odolnosti si dlaždice ľahko nájdu ďalšie využitie v domácnosti. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si doplnky jediné svojho druhu. Ušetríte nielen našu planétu ale aj vašu peňaženku. Vyhrňte si rukávy a ideme na to!

PODTÁCKY

Alebo podpivníky. Na trhu nájdeme rôzne materiály. Odklasickej papierovej až po plast. Žiaľ, tu neplatí staré známe pravidlo- papier hravo porazí kameň ako pri slávnej hre. V realite má kameň hneď niekoľko výhod. Je odolný voči vode, oteru a len tak ľahko nestratí tvar. A samozrejme porazí nožnice.

Samotnú dlaždicu netreba vôbec špeciálne upravovať. Iba sa odporúča prilepiť na spodnú stranu korok, zamat alebo iný príjemný a neškodný materiál. Inak hrozí, že ku koliečkam od pohárov  vám ešte pribudnú aj škrabance.

MAGNETKY

„Ty si bola v Hornej Orešovej a nepriniesla si nám magnetku?!" Je vám táto situácia až príliš povedomá? Alebo ste jednoducho zarytý detailsta a chcete mať bývanie zladené do posledného detailu?

Na výrobu takejto špeciálnej magnetky je najvhodnejší čo najmenší formát. Náš tip pre vás je mozaika zo série Etnochic. Na jednom kuse nájdete kopu farieb a odtieňov. Potom stačí prilepiť magnet, prípadne napovrch niečo namaľovať a originálny kúsok je na svete!

STOLÍK

Omrzelo vás drevo a chceli by ste niečo nové? Tento kúsok nábytku je pri voľbe veľkosti dlaždice  viacmenej univerzálny. Pri väčšom formáte,bude stolík elegantný a ľahšie zapadne do akéhokoľvek priestoru. Nádych luxusu mu dodá napríklad táto dokonalá imitácia lešteného mramoru priamo z Talianska- Marbella.

Ste skôr tím retro? V tom prípade vzorovaná dlažba je pre vás to pravé orechové! Náš tip je napríklad séria Mindano. Je príjemná nadotyk, vďaka jej saténovému povrchu. Nemusíte sa báť tento stolík umiestniť ani do exteriéru, keďže táto dlažba je mrazuvzdorná.

PODNOS

Lacné, avšak o to elegantnejšie riešenie. Pokiaľ vám nevyhovuje veľkosť, dá sa to jednoducho a kreatívne zmeniť. Na veľký formát použite rezačku. Ak si želáte aby bol podnos väčší, vytvorte si z viacero dlaždíc farebnú mozaiku. Potom už len stačí silným lepidlom pripevniť rúčky a môžete servírovať! Navyše takýto podnos je aj Instagram friendly!

KVETINÁČ

Keramické dlaždice môžete rýchlo premeniť na krásny kvetináč bez akýchkoľvek zručností. Je to skvelý projekt pre kohokoľvek- vrátane detí.

Najmenej náročný spôsob výroby je tzv. metóda nákláňania. Spojíte 4 dlaždice na plocho a zdvihnete ich do tvaru škatule. Potom ich spojte spolu s dnom. Ďalej je už len na vás, či bude kvetináč plne vodotesný alebo necháte priestor na odkvapkanie vody.

Tak čo? Zaujal vás niektorý z výrobkov ale nemáte naň materiál? Momentálne máme nádherné dlažby a obklady vo výpredaji za neuveriteľne nízke ceny. Výberom vás prevedie náš šarmantný výkonný riaditeľ Rišo. 
Pokiaľ vás niečo z našej ponuky zaujme, prípadne hľadáte niečo iné alebo už ste si niečo vyrobiť skúsili, neváhajte nás kontaktovať na marketing@inceram.sk. Radi vám poradíme a tešíme sa na vaše výtvory!