Prečítajte si naše najnovšie články!

PREČO PRÁVE KERAMICKÝ STÔL?
PREČO PRÁVE KERAMICKÝ STÔL?

PREČO PRÁVE KERAMICKÝ STÔL?

Jedálenský stôl je kus nábytku, do ktorého sa oplatí investovať. Kvalitný stôl umocní váš zážitok z jedla aj celkovo z priestoru jedálne. Nepodlieha trendom, ako napríklad pohovky, a ak si vyberiete keramický jedálenský stôl, vydrží vám celé generácie. Jeho cena dokonca môže rokmi stúpaťa môže mať vplyv aj na cenu pri predaji nehnuteľnosti.
AKO NA KÚPEĽŇU S ĽAHKOU ÚDRŽBOU?
Asi najčastejšiu požiadavku akú dostávame je, aby sa kúpeľňa ľahko udržiavala. Správne zvolené povrchy a celkové zariadenie vie ušetriť veľa času. Ako na to? Prinášame vám pár základných tipov v našom novom blogu. 
VEĽKÝ SÚBOJ! DLAŽBA VS. LAMINÁTOVÁ PODLAHA
Byť či nebyť? Sliepka či vajce? Dlažba alebo laminát? Keďže nie sme odborníci na filozofiu alebo evolúciu (zatiaľ), vieme vám s najväčšou istotou poradiť s dilemou v poslednej otázke. Prečo nie rovno odpovedať? Pretože jednoznačná odpoveď neexistuje. Konečné rozhodnutie závisí hlavne od vašich preferencií a dostupných možností.  
VYHNITE SA IM! 5 NAJČASTEJŠÍCH CHÝB PRI KÚPE DLAŽDÍC
Výber správnej dlažby alebo obkladu je jedna z najzaujímavejších ale aj najdôležitejších úloh. Pri kúpe myslite vždy na to, čo bude pre vašu domácnosť najlepšie. V tomto odvetví pôsobíme už pomaly 30 rokov a stihli sme sa stretnúť s mnohými komplikáciami. Ako sa im vyhnúť? Prečítajte si v našom novom blogu.
TOP 8 TRENDOV VO SVETE KÚPEĽNÍ NA ROK 2022
Nový rok- nová kúpeľňa? Vybrali sme pre vás tie najväčšie trendy, ktoré vám pomôžu sa inšpirovať. Tak ako v móde, aj vo svete kúpeľní sa niektoré veci z dizajnu sa neustále vracajú späť. Samozrejme nezabúdajte ani na vaše osobné pohodlie. Pretože to, čo je dizajnové,automaticky neznamená, že to je aj pohodlné. Poďte sa s nami inšpirovať a vykročtedo nového roka s novými nápadmi!
5 DÔVODOV PREČO ZVOLIŤ PODLAHOVÉ KÚRENIE
Či už ste novým majiteľom domu, ktorý stavia svoj vysnívaný domov alebo developer, ktorý chce do svojho repertoáru pridať niečo naviac, pri stavbe by ste mali skutočne popremýšľať nad podlahovým kúrením. Prečo práve tento druh kúrenia? Dozviete sa v našom novom článku.
BEZ BÚRANIA! AKO OPTICKY ZVÄČŠIŤ KÚPEĽŇU?
Želáte si, aby vaša kúpeľňa vyzerala priestrannejšie, avšak nechcete búrať steny? Skúste „oklamať“ vaše zmysly a vzbuďte dojem väčšej miestnosti!  Tieto dizajnérske tipy využije naozaj každý. Či už ste ešte len na začiatku zariaďovania alebo máte kúpeľňu hotovú.
5 NEZVYČAJNÝCH SPÔSOBOV VYUŽITIA DLAŽDÍC
Skončila sa renovácia, položili ste vašu vysnívanú dlažbu a zostalo vám pár dlaždíc nazvyš? Takáto situácia sa môže stať aj pri najdokonalejšom meraní. Je vám to ľúto ich vyhodiť? Nezúfajte! Vďaka univerzálnemu tvaru, pevnosti a odolnosti si dlaždice ľahko nájdu ďalšie využitie v domácnosti. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si doplnky jediné svojho druhu. Ušetríte nielen našu planétu ale aj vašu peňaženku. Vyhrňte si rukávy a ideme na to!